Verzending:
Met uitzondering van onze kooi hangers en kant & klare sieraden, zijn onze sieraden met een setting nog niet voorzien van een parel en moeten de parels er nog op gemaakt worden. Om die reden kunnen wij helaas het gekochte sieraad niet meteen verzenden aangezien deze eerst nog moet drogen en heeft u het ook niet de volgende dag in huis. Excuus voor het ongemak maar wij hopen op uw begrip. Sieraden met een setting die geplaatst zijn op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag, zullen op dinsdag worden verzonden en de bestellingen die op maandag, dinsdag en woensdag zijn geplaatst, zullen op vrijdag worden verzonden (mits het sieraad op voorraad is)

Heeft u alleen sieraden besteld met een kooi, dan worden deze vaak nog dezelfde dag verzonden. Heeft u een combinatie van sieraden besteld met zowel een kooi als een setting, dan zal alles in één keer worden verzonden en dan zijn de verzenddagen dinsdag en vrijdag, dit omdat de sieraden met een setting nog moeten drogen!

Onze verzenddagen zijn over het algemeen dus de dinsdag en vrijdag en als uw bestelling is verzonden, dan krijgt u als u in Nederland woont via de mail een track & trace code van ons. Voor de anderen landen verzenden wij geen track & trace code want dan worden de verzendkosten aanzienlijk hoger! Onze verzendkosten zijn € 5,25 en alle bestellingen boven de € 50,00 incl. btw (€ 41,32 excl. btw) worden gratis verzonden. De verzendkosten zullen nooit hoger zijn, ook niet als u meer besteld en deze in een doosje verpakt moet worden! Bestellingen die hoger dan € 200,00 zijn, zullen in Nederland aangetekend worden verzonden en ze zullen ook voor het aankoopbedrag verzekerd zijn tot maximaal € 500,00.

Wij verzenden op dit moment alleen naar klanten in Nederland, België en Duitsland.

Wilt u meer informatie over verzending, dan kunt u dat lezen bij onze "gebruiksvoorwaarden"


Betaling:
U dient altijd voor levering te betalen. U kunt bij ons op verschillende manieren betalen. Via Mollie kunt u een veilige IDEAL betaling doen. Maar u kunt bij ons ook via PayPall betalen. Wilt u één van deze opties niet gebruiken, dan kunt u er ook voor kiezen om het zelf over te maken en als het geld dan door ons is ontvangen, zullen wij uw sieraad gaan maken en zo snel mogelijk verzenden!