HERROEPINGSRECHT:


1. De koper krijgt het recht om na ontvangst van de bestelling binnen 14 dagen zonder opgave van rede te ontbinden (herroepingsrecht)
Het termijn begint te lopen op het moment dat de volledige bestelling is ontvangen door koper.
2. Er is geen herroepingsrecht als een artikel op maat is gemaakt voor koper.
3. De koper kan dan via hun account een retour aanmelden en dit moet gebeuren binnen 24 uur na het verlopen van 14 dagen herroepingsrecht!
4. Tijdens de bedenktijd van 14 dagen verplicht zich de koper om zorgvuldig om te gaan met het artikel en diens verpakking.
De koper mag het artikel uitpakken om te beoordelen of ze het artikel wensen te houden. Als de koper gebruik wil maken van het herroepingsrecht en het artikel terug wenst te sturen, zal het artikel ongebruikt zijn en in originele verpakken worden geretourneerd. Volg daarvoor de aanwijzingen die worden gegeven als de retour is aangemeld. De koper verplicht zich dan ook, om het artikel meteen aan te melden bij de vervoerder. Als retour binnen de gestelde termijn is ontvangen door verkoper, zal de koper zijn aankoopbedrag terug gestort krijgen. Als de koper zelf ervoor kiest om een product te retourneren, dan is de koper zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten! Bij een artikel waar iets kapot is en er overleg is geweest met de verkoper, dan zal de retour verzendkosten worden betaald door de verkoper.