Van harte welkom bij Pearl4perfection.nl. Wij zijn een webshop in zilveren en verzilverde sieraden, waarin een parel geplaatst wordt. Maar welke parel vindt u mooi? Welke kleur vindt u mooi? U mag dit zelf kiezen en hier willen wij u uitleggen hoe onze werkwijze is en hoe u dus prachtige sieraden kunt samenstellen. Wij hebben verschillende parels waar u zelf uit wilt kiezen maar u kunt ook voor een verrassingsparel kiezen en dan zullen wij een mooie parel voor u plaatsen. Mocht u een bepaalde kleur echt niet mooi vinden, dan kunt u dit aangeven. Zie daarvoor de uitleg die hieronder staat! Dit werkt dan zo bij al onze sieraden en zo kunt u een mooi setje samenstellen en in de kleuren die u mooi vindt. Of u laat zich verrassen?

  • U wilt een ring kopen? Zoek dan bij onze zilveren of verzilverde ringen en kies de ring die u graag zou willen kopen. U ziet dan ook een uitleg bij deze ring staan. U ziet ook wat voor een soort en maat parel in deze ring hoort en wij hebben een hyperlink naar deze parels erbij geplaatst. U hoeft daar dan alleen nog op te klikken en dan krijgt u een overzicht te zien van alle parels die wij voor deze ring dan hebben en let dan vooral op bij de grote Edison parels want daar staan de maten bij en zo kunt u zien of deze in het sieraad passen wat u graag zou willen bestellen. Het kan ook zijn dat u meerdere sieraden wilt kopen. Daar horen dan verschillende parels bij. Hoe kunt u dan aangeven welke parel u in welke sieraad wilt hebben? Bij het afrekenen krijgt u ook de vervoerder (Post-NL) te zien en daar staat een leeg vakje onder. Daar kunt u dan aangeven welke kleur parel u in welke sieraad wilt hebben. Bij alle sieraden staat er een naam tussen aanhalingstekens. Zet deze naam er dan even bij. U maakt dan uw keuze en dan zullen wij na de betaling uw sieraad gaan maken en deze op dinsdag of op vrijdag naar u verzenden.
  • U wilt een hanger kopen? Zoek dan bij onze zilveren of verzilverde hangers en kies die hanger die u graag zou willen kopen. U ziet dan uitleg bij deze hanger staan. U ziet dan ook welke soort en maat parel erin past of dat er zelfs meerdere parels in zouden passen. Let wel even op bij de grote Edison parels want daar staan maten en zo kunt u zien of deze parel geschikt is voor het sieraad wat u wilt bestellen. Wij hebben bij de uitleg dan ook twee hyperlinks staan. Eén naar de passende parels en één naar de kettingen. Zo hoeft u alleen maar daarop te klikken en kunt u zelf kiezen wat voor een kleur parel u geplaatst wilt hebben. Het kan ook zijn dat u meerdere sieraden wilt kopen. Daar horen dan verschillende parels bij. Hoe kunt u dan aangeven welke parel u in welke sieraad wilt hebben? Bij het afrekenen krijgt u ook de vervoerd (Post-NL) te zien en daar staat een leeg vakje onder. Daar kunt u dan aangeven welke kleur parel u in welke sieraad wilt hebben. Bij alle sieraden staat er een naam tussen aanhalingstekens. Zet deze naam er dan even bij. U maakt dan uw keuze en dan zullen wij na de betaling voor u uw sieraad gaan maken en deze op dinsdag of op vrijdag naar u verzenden.